So the Rumours are true! Yes!

Geschreven door epiphania over 20/09/2012 8:25 | Reacties [5]

Ondertussen terug 4 daagjes bezig met m'n programma en 1,3kg is al terug weggesmolten! Het is dus waar dat de laatste aangeworven kilootjes er snel terug af gaan. Ik ben eigenlijk wel blij want na zo hard te werken de laatste maanden vond ik die 3 kilo die erbij waren toch maar niks. Volgende week terug van start op het werk en dan zal het water drinken ook weer vlotter gaan. En dan blijft er alleen nog de beweging over die ik terug meer moet gaan inlassen. En dat zal ook wel in orde komen ^^
Maar buiten hoe het met mijn gewicht gaat heb ik me de laatste dagen wat zorgen gemaakt om ons Rufusje. Zoals wij is ook hij op hotel geweest. Kattenhotel weliswaar.
Voor diegene die poezen hebben in de buurt van Leuven en tijdens de vakantie voor opvang zoeken --> De Kattentuin in Bierbeek. Een echte aanrader. De poesjes zijn daar echt in de watten gelegd.
Dat is natuurlijk gerekend als je een poes hebt die soms wel in contact komt met andere poezen. Niet zoals de onze dus.
Mijn arm ventje heeft een hele week bijna niet willen eten. En hoewel de dame van het hotel er al haar tijd en aandacht aan bestede bleef hij afwijzend tegenover haar en hield zich erg afstandelijk van andere hotelgastjes.
Resultaat dat hij dus erg vermagerd was toen ik terug kwam. Ze had hem zowat alles proberen voor te schotelen tot zelfs verse tonijn en zalm! (Ja ja, ze waren in de weer voor mijn ventje.)
Op vakantie had ik nog schrik gehad dat hij kwaad zou zijn op mij omdat ik hem daar had "achtergelaten". Maar niks waar minder waar. Hij sprong bijna in mijn armen toen hij me zag. De vrouw van het hotel trok nogal ogen! "Amaaai! Zo ken ik hem niet hoor, ik mocht hem met moeite even op mijn schoot nemen!"
Ik was dus een fiere en blije mama. Sinds zijn avontuur is hij onafscheidelijk van mij!
Hij komt mee in de keuken als ik kook, legt zich op het badmatje in de badkamer als ik daar ben, slaapt op mijn voeten 's nachts en zit op m'n man z'n stoel als ik aan de bureau bezig ben!
En hij eet terug zijn buikje vol. Ik moet wel oppassen dat ik hem niet teveel geef want dan zou hij zich ziek eten denk ik.


Voila! Nu ga ik samen met mijn klein ventje havermout pannekoekjes met wat suikerloze aardbeien confituur eten als ontbijt!


Nog een fijne dag dames!

Categorieën: Vrije tijd


Je moet ingelogd zijn om een bericht te kunnen plaatsen

Inloggen
Gratis registreren

 • Plaats een foto reispoes1

  20/09/2012 14:00
  proficiat hoop dat die kilo er bij mij ook vlug af is


 • Plaats een foto gezond5

  20/09/2012 13:10
  Proficiat!!!


 • Plaats een foto elkakejo

  20/09/2012 10:46
  Onze beestjes, hé ! Onze Rocky reageert ook heel anders dan ons Elka, die was een paar dagen boos op ons maar onze Rocky die is altijd super blij. Ik vind het ook altijd moeilijk om onze Rocky achter te laten. Gelukkig mag hij steeds in zijn gekende omgeving blijven, ofwel bij ons jongens ofwel bij mijn papa. Spijtig dat er zovele mensen zijn die hun diertjes niet de liefde geven die ze verdienen maar die van ons mogen niet klagen, vermoed ik.


 • Plaats een foto buylel

  20/09/2012 9:54
  Dat is al weer een heel goed begin. Proficiat hiermee en de rest zal wel vlug volgen. En je poes zal vlug zijn kilootjes erbij hebben. Laat de pannekoeken maar lekker smaken.


 • Plaats een foto karinneke2

  20/09/2012 9:09
  Proficiat met de -1,3 kg ! Je verhaal over Rufus van ik wel prachtig! Ik heb zelf ook 2 poezen, Foebie en Fieke, 2 oude tantes de onafscheidelijk zijn, maar toch soms ook zo elkaar kunnen plagen en opjagen.. echt grappig om te zien ! Je zal wel blij geweest zijn toen Rufus liet zien dat hij je graag heeft !! :o) Succes met je WW-week
 
Coach Online | Werken bij Weight Watchers | Over ons | Pers | Site Map | Contact | Help
Affiliate Programma | Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Enkel voor abonnees: Lidmaatschapsovereenkomst

Het ProPoints® Plan en de hieraan gerelateerde inhoud van de website zijn eigendom van Weight Watchers International, Inc. en wordt enkel ter beschikking gesteld aan abonnees van Weight Watchers voor persoonlijk gebruik om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot kopiëren of verspreiding in enige andere mediavorm is ten strengste verboden. WEIGHT WATCHERS, ProPoints en het ProPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Belgium N.V., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Brussels, Belgium, 0454.673.246
© 2014 Weight Watchers International, Inc. © 2014 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.International Sites